Om oss

Om oss

Valhall discgolf klubb är en ny förening som grundades 2023 i den vackra staden Ängelholm i södra Sverige. Föreningen är dedikerad till sporten discgolf och har sin hemmabana på Valhall park i Ängelholm. Kom och upptäck den fantastiska sporten discgolf med oss!

Discgolf är en sport som exploderat i intresse och popularitet de senaste åren. Man kan spela med vänner och familj helt utan tävlingsmoment eller som en seriös idrott där de bästa i världen tjänar miljontals med dollar.

Sporten utövas med discar (även kända som frisbees) , som kastas mot mål som är utplacerade på en bana. Vår hemmabana på Valhall park, som nu har 18 utmanande hål (kommer bli 36) i den vackra miljön ute på Valhall park är verkligen värt ett besök.

Föreningen strävar efter att främja discgolf som sport och att öka dess popularitet i Ängelholm och omkringliggande områden. Klubben är öppen för alla som är intresserade av testa discgolf, oavsett ålder eller erfarenhet.

Hitta till oss

Om du är intresserad av att besöka Valhall discgolf park och spela på banan, så finns det flera sätt att hitta dit.

Valhall discgolf park ligger på Valhall park i Ängelholm, och adressen till parken är Kelliehousevägen 19, 262 74 Ängelholm. Om du använder GPS eller en kart-app på din telefon så kan du söka efter den här adressen för att hitta till parken.

För de som reser med kollektivtrafik så kan du ta buss 2 från Ängelholms station eller från någon hållplats längs vägen. Lättast är att söka i skånetrafikens app efter hållplatsen Barkåkra valhall park.

Du kan boka tid på banan antingen genom valhalldiscgolfpark.se eller genom appen sweetspot. Det kostar 125kr per dag som du betalar när du bokar din första tid för dagen. Efter det så kan du fritt spela på lediga tider. Se bara till att kolla i bokningssystemet så ingen annan har bokat

Samarbete med Valhall Discgolf Park

Valhall discgolf park är en privatägd bana som ligger på Valhall park och det kostar därför pengar att spela banan. Vi i Valhall discgolfklubb har ett nära samarbete med banan och som medlem erhåller man därför rabatt på årskort på banan. Istället för 1995kr så betalar du som medlem 1400kr. Klubben och banan samarbetar vid arrangemang och liknande,